За пореден път не допуснаха представител на Plovdiv24.bg на делото срещу хотелиера

...
</TD
>За пореден път не допуснаха представител на Plovdiv24.bg на делото срещу хотелиера
Коментари Харесай

Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените

За следващ път не позволиха представител на  Plovdiv24.bg  на делото против хотелиера Борис Христов, който е упрекнат, че на 16.03.2023 година в Пловдив е предизвикал лека телесна щета на охранител от " Общинска защита ".

Това се случва, макар че делото е оповестено в бюлетина на районния съд в града под тепетата като публично значимо и на него имат право да участват публицисти.

Съдия Димитър Кацарев за следващ път се направи на Властелинът на пръстените и не позволи нашия кореспондент в правосъдната зала.

Явно Кацарев желае допустимо минимум хора да схванат какви ги е правил въпросният " огромен " предприемач, което е извънредно тъпо и плахо държание. 

Борис Христов е упрекнат за това, че на 16.03.2023 година в Пловдив е предизвикал на длъжностно лице – С.Д.Д. от гр.Пловдив, охранител в Общинско дружество " Общинска защита “ – Пловдив, при и във връзка осъществяване на службата му лека телесна щета, изразяваща се в травма на лицето – оток, охлузване и кръвонасядане в лява скулна област, довели до болежка и страдалчество без разстройство на здравето – закононарушение по чл.131 ал.1, т.1 вр. с чл.130 ал.2 от Наказателен кодекс.

Подсъдимият е и с второ обвиняване, за това, че на 16.03.2023г. в гр.Пловдив е принудил постр.С.Д.С. от Пловдив да извърши нещо, обратно на волята му – да вдигне бариерата, осигуряваща достъп до архитектурно-исторически резерват " Старинен Пловдив “, като е използвал за това мощ – закононарушение по чл.143 ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР